Desi zilnic ne intalnim cu romani dezamagiti de tara lor, noi zicem ca avem motive sa speram in continuare la dezvoltare si calitate in tara noastra. Si avem motive – companiile autentice romanesti care se ‘lupta’ in piata cu colosii multinationali.

Prietenii nostri de la Adeplast sunt chiar una dintre aceste companii, un important producator roman de materiale de constructii: adezivi si mortare, polistiren si vopseluri. O companie de familie, prezenta pe piata din anul 1996, a carei deviza este ‘Cea mai inteligenta alegere!’.

Din produsele testate de noi reamintin adezivii pentru polistiren Polistirol Eco si Polistirol Premium, mortarul Tinci, mortarul de tencuiala Klasiko, sapa de egalizare Top 2, Gletul Meseriasului GM-20, adezivii AF-I si MZ-BCA, precum si tencuielile decorative gata colorate Sauber Dekor.

O surpriza extrem de placuta pentru noi a fost descoperirea unui sistem complet de var Silber Eine Hand + Silber Grund Weiss, al carui raport calitate pret este EXCELENT, rezultatele fiind 100% profesionale (credeti-ne, le-am testat!). In acelasi timp, gama economica de varuri Sauber Weiss merita incercata…

Pentru niste pasionati de constructii ca noi, este greu sa ne oprim din enumerat. Va recomandam deci, cu caldura, produsele Adeplast, pentru ca producatorii romani muncitori si seriosi merita sprijiniti!

Produsele Adeplast le gasiti la depozitul nostru din Braila si in magazinul online, la preturi, bineinteles, de distribuitor!

Mandri ca suntem romani,

Echipa EAST POINT