Politica de confidentialitate

Colectarea datelor clientilor nostri se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri  sau promotii organizate de SC EAST POINT SRL .

Datele ce vor fi salvate in baza de date a SC EAST POINT SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Optarea pentru abonarea la newsletterul EAST POINT implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC EAST POINT SRL .

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual SC EAST POINT SRL, informarea despre produsele si promotiile SC EAST POINT SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC EAST POINT SRL.

SC EAST POINT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

SC EAST POINT SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC EAST POINT SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia.