Cum cumpar

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse, si alegeti produsul care va intereseaza. Pentru a comanda un produs trebuie sa fiti pozitionati pe produsul respectiv si sa apasati pe butonul ‘adauga in cos’.

Dupa alegerea produselor pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul ‘Vezi cosul’ pentru a vizualiza lista completa a produselor si cantitatilor alese de catre dumneavoastra, impreuna cu valoarea totala a acestora.

Dupa verificarea cosului de cumparaturi, va trebui sa introduceti datele dvs. in vederea facturarii, dupa care sa apasat butonul ‘finalizare comanda’. In acest moment, comanda dvs. este lansata, iar in decurs de maxim 3 ore veti fi contactati de unul dintre reprezentantii firmei noastre in vederea confirmarii comenzii si comunicarea termenului de livrare.

 

Modalitati de plata

  1. Numerar la livrare. Marfa va fi descarcata abia dupa achitarea acesteia si dupa ce clientul receptioneaza si semneaza documentele insotitoare ale marfii, respectiv factura si chitanta.
  2. Ordin de plata in baza facturii proforme emise de catre societatea noastra. In cazul platii prin ordin de plata, comanda va fi procesata dupa confirmarea platii..

 

Interval livrare

Livrarea marfii se va face in intervalul orar stabilit de comun acord de catre un reprezentant EAST POINT si client.

In cazul unor decalaje care pot interveni si afecta ora stabilita de livrare la oricare dintre parti, atat clientul cat si EAST POINT au obligatia de a anunta cealalta parte si de a stabili o noua ora de livrare.