O zicala inteleapta din batrani! Stim, vara ne gandim cu totii la vacanta, mare, munte, soare, meleaguri care asteapta sa fie explorate…In amalgamul zilelor de vara adesea uitam despre casa noastra, despre ploile torentiale de toamna, despre facturile din ce in ce mai mari de iarna…

De mai bine de 13 ani, de cand realizam lucrari de hidroizolatii, ne confruntam cu o avalansa de cereri de lucrari in lunile de toamna, cand ploua mult, iar plaja de timp de aplicat a membranei devine din ce in ce mai mica.

La fel se intampla si cu lucrarile de placare cu polistiren, solicitate in numar record in lunile de toamna tarzie, cand facturile de iarna se apropie, iar eficienta energetica devine o preocupare principala pentru proprietari. In aceste luni, datorita temperaturilor scazute si ploilor, placarile devin dificile si se intind pe mai multe zile, asteptand sa se usuce adezivul aplicat (riscam, de asemenea, sa avem temperaturi scazute noaptea care ingheata si crapa efectiv adezivul pe perete). Apar frustrari ale proprietarilor pe care nu le putem diminua din cauza conditiilor meteo si a programarilor extrem de aglomerate.

De aceea revenim la proverbul nostru…Un om gospodar in lunile de vara va fi linistit si toamna si iarna! Vara e momentul sa va ganditi la casa dumneavoastra!

Cu drag si soare,

Echipa EAST POINT