HIDROIZOLATII

EAST POINT Braila efectueaza lucrari hidroizolatii acoperisuri folosind cele mai bune materiale de pe piata, fara a face rabat de la calitate, la preturi competitive.

Materiale folosite:

Firma noastra lucreaza exclusiv cu membrane profesionale termosudabile cu ardezie Pluvitec Supertorch, marca nr. 1 in Europa, importate din Italia.

Supertorch este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita, formata din impaslitura de poliester armata cu filamente longitudinale de fibra de sticla (P si PA), sau impaslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V si VA).

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare.

Membranele Supertorch V3kg/mp, aplicate de noi ca strat de baza si la corectiile efectuate la suprafata, ofera o stabilitate dimensionala foarte buna, datorita impasliturii de fibra de sticla cu care este dotata.

Garantie: 5 ani

Pret strat final PA4.5kg/mp: 38 lei / mp (pretul include TVA, manopera + material)

SUPER OFERTA!

RATE LA HIDROIZOLATII

pana la 3 RATE pentru scari complete
pana la 6 RATE pentru blocuri complete

5% DISCOUNT la plata integrala la finalul lucrarii

Costuri?

Va intereseaza un cost estimativ pentru lucrarea dumneavoastra? Ce trebuie sa faceti:

  1. Sunati-ne la unul din telefoanele: 0744 560 804 / 0239 614 750 sau apasati butonul de mai jos pentru a programa o masuratoare (nu va costa si nu va obliga la nimic).
  2. Dupa masuratoare intocmim un deviz estimativ si va comunicam costurile estimative.
  3. Daca va hotarati sa ne alegeti pe noi, semnam un contract cu dumneavoastra si stabilim de comun acord data inceperii lucrarii.
PROGRAMEAZA O MASURATOARE