Pretul nu mai inseamna totul. Auzim lucrul asta zilnic de la clientii nostri, preocupati in ultimii ani de calitatea materialelor de constructii pe care le cumpara si mai ales de rezultatele pe termen lung ale acestora.

Ne confruntam cu scepticism cand oferim un produs excelent, testat in casele noastre, la un pret mai convenabil decat cele cunoscute prin reclamele de la TV. Sigur, la noi gasiti si produsele superstar, dar si produse mai putin mediatizate, dar pe care le testam inainte de a le vinde. E politica noastra prin care nu vrem sa dezamagim clientul. Produsul despre care va vom povesti astazi este nou lansat, necunoscut inca, si testat de noi pentru dumneavoastra.

Cu gandul la calitatea cautata de clienti, Adeplast a introdus pe piata o vopsea superlavabila profesionala AERIA GOLD cu Porus X.

Ce spun ei ca face:

” satisface toate nevoile cu care te confrunti in momentul renovarii, deoarece este:

  • Super – lavabila: se spala cu apa si detergent
  • Super – alba:  peretele zugravit va fi alb stralucitor
  • Super – acoperire: un singur strat este suficient, deoarece acopera dintr-o singura mana, fara sa stropeasca – iar rezultatul este un perete cu aspect mat-matasos
  • Are o lucrabilitate foarte buna: se intinde usor, nu tine la mana
  • Ingredientele active din Aeria GOLD ii confera un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sanatatii. Aeria GOLD actioneaza, inca din momentul aplicarii, precum un scut si protejeaza in mod continuu si activ impotriva bacteriilor din mediul inconjurator.
  • Formula nepoluanta: prietenoasa cu mediul, fara mirosuri neplacute la aplicare
  • Hidrofoba: datorita ingredientului PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate la vapori si lasa peretele sa respire.

Fiind o vopsea foarte rezistentă la solicitări (clasa 1 de rezistență la uzură prin frecare umedă), este destinată astfel suprafeţelor ce necesită o curăţare frecventă.
Albul intens și proprietățile antimicrobiene o recomandă eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă: spitale, clinici și cabinete medicale, maternităti, şcoli, grădiniţe, restaurante, etc , precum și pentru orice alte încăperi ce sunt supuse la decontaminări frecvente.” (sursa: www.adeplast.ro)

Parerea noastra: Sceptici la gandul de a mai comercializa inca o vopsea lavabila care promite sa faca minuni, am decis sa testam AERIA GOLD fara sa ii oferim multe sanse (credeam noi), printr-o aplicare in conditii nu tocmai ‘ ca la carte’:  un perete extrem de murdar si prafuit, fara sa amorsam deloc sau sa pregatim in prealabil suprafata.

Spre surprinderea noastra, am obtinut din prima mana un perete alb imaculat, matasos, perfect! Incapatanati din fire, l-am murdarit si l-am spalat, doar doar sa gasim ceva in neregula. Peretele s-a spalat usor si in totalitate si asa AERIA GOLD ne-a convins sa o recomandam la randul nostru!

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, testati AERIA GOLD, la super pretul din depozitul nostru. Si pentru ca ati avut incredere in sfaturile noastre, la fiecare galeata de 15L de AERIA GOLD cumparata de la noi va oferim CADOU O SALOPETA rosie ca focul, pentru a incepe zugraveala cu noroc, in straie noi!

Pentru pereti imaculati,

Echipa East Point