Cand spunem Weber spunem experienta de peste 100 de ani. Cand spunem Weber spunem lider mondial in productia de mortare. Si nu sunt numarul 1 degeaba.

Acesta nu este un post sponsorizat de ei. De fapt, Weber nu isi face reclama agresiva in Romania. Deviza lor este ,,sa lasam produsele sa ne faca reclama ”. Recunoastem, satui de produse care nu se ridica la nivelul brandurilor pe care le reprezinta, am strambat din nas cand am auzit argumentul lor….pana cand le-am incercat…

Sunt multe aspecte pe care le luam in considerare cand alegem sa aducem la vanzare un produs sau altul – unele sunt populare printre meseriasi, altele potrivite pentru orice buzunar si asa mai departe. Cand am ales Weber ne-am bazat pe un sigur lucru: calitatea produselor. Ca si meserias, dupa ce folosesti un produs care este extrem de usor de pus in opera si cu care obtii rezultate remarcabile, tinzi sa ramai devotat acelui produs (unde mai punem ca pretul este la acelasi nivel, sau mai scazut, cu cel al produselor standard pe care le vedem permanent la TV in reclame).

Am pariat pe calitatea produselor si nu ne-am inselat. Rar vedem produse care nu au nevoie de multa reclama. Un bun procent din clientii nostri cauta numai Weber si se bazeaza, la randul lor, cand ofera garantie beneficiarilor, pe calitatea produselor – pe priza excelenta a adezivilor, pe finetea gleturilor, pe spectaculozitatea tencuielilor decorative si pe tehnologia fara praf a adezivilor Weber pentru placari ceramice (care, pur si simplu, nu degajeaza praf!).

Suntem distribuitor Weber de mai bine de 8 ani si calitatea produselor a ramas aceeasi. Nu o spun numai clientii nostri, o spunem noi, EAST POINT, care folosim zilnic la lucrarile din portofoliul nostru produsele lor.

Preferatele noastre sunt adezivii de polistiren P37 si P39, adezivii pentru placari ceramice ST 10, H20 si EX 25, combinatie de gleturi N17 si N19 si tencuiala decorativa minerala Weber MIN 100. Produse care nu dezamagesc!

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, incercati-le! Aveti un proiect mare si nu v-ati hotarat inca ce produse vreti sa utilizati? Treceti pe la noi si va oferim o mostra. Dumneavoastra decideti!

Spor la construit,

Echipa EAST POINT