HIDROIZOLATII

EAST POINT Braila efectueaza lucrari hidroizolatii acoperisuri folosind materiale de calitate la preturi competitive in Braila, Galati, Tulcea si Buzau.

Materiale folosite:

Firma noastra lucreaza exclusiv cu membrane termosudabile HYDROSEAL Bit.

Hydroseal BIT este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita, formata dintr-o impaslitura usoara si flexibila de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal sau in retea, respectiv o impaslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).

Membranele Hydroseal BIT VA ofera o foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final in lucrarile bi- sau multistrat. Membranele Hydroseal BIT VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

Membranele sunt prevazute cu margine de suprapunere laterala de 10 cm.

Promisiunea noastra:

Principiul nostru in executia oricarui tip de lucrare este urmatorul: NU facem rabat la calitate. Folosim materiale de calitate pentru a onora fara incidente garantiile oferite clientului.

Portofoliul nostru include peste 500.000 mp de hidroizolatii realizate pentru asociatii de proprietari din Braila, precum si numeroase lucrari contractate de firme private.

Garantie: 5 ani

SUPER OFERTA!

RATE LA HIDROIZOLATII

pana la 6 RATE pentru scari complete
pana la 10 RATE pentru blocuri complete

5% DISCOUNT la plata integrala la finalul lucrarii pentru asociatiile de proprietari

Costuri?

Va intereseaza un cost estimativ pentru lucrarea dumneavoastra? Ce trebuie sa faceti:

  1. Sunati-ne la 0751 548 481 (avem si Whatsapp) sau apasati butonul de mai jos pentru a programa o masuratoare (nu va costa si nu va obliga la nimic).
  2. Dupa masuratoare intocmim un deviz estimativ si va comunicam costurile estimative.
  3. Daca va hotarati sa ne alegeti pe noi, semnam un contract cu dumneavoastra si stabilim de comun acord data inceperii lucrarii.
PROGRAMEAZA O MASURATOARE