Bine ati venit in coltisorul nostru online. Speram ca acest spatiu sa fie de folos clientilor nostri! L-am creat cu gandul la dumneavoastra!

Desi suntem noi in spatiul online, in viata reala construim de mai bine de 14 ani, cu rabdare, seriozitate si ambitie.

Nu reiventam roata, dar avem un scop: sa construim trainic impreuna cu clientii nostri si sa schimbam perceptia publicului despre domeniul constructiilor.

Exista si meseriasi care isi fac treaba rapid, eficient, stiu sa propuna clientului solutii tehnice potrivite pentru acesta si refuza sa lucreze altfel decat ‘ca la carte’, cu materiale de constructii de calitate, fiind atenti mereu sa ofere costuri cat mai mici pentru client si oferindu-le acestora o garantie ferma de buna executie.

Mai mult, prin acest blog dorim sa sprijinim cititorul cu sfaturi tehnice, promotii si recomandari pentru casa dumneavoastra. Raspundem cu drag la intrebari si luam in considerare propunerile dumneavoastra!

Speram sa va fie de folos!

CADOU DE BUN VENIT

Pentru ca speram ca nu veti fi straini site-ului nostru, va oferim un DISCOUNT* DE 5% la orice achizitie de materiale de constructii din depozitul nostru, daca va abonati la newsletterul East Point, introducandu-va adresa de e-mail in bara rosie de mai jos!

*discount-ul se acorda la o singura comanda per client.