Meseriasii nostri au cerut, noi am adus: GHIDUL Weber 2015!

In fiecare an, ghidul Weber se bucura de foarte mare succes la meseriasi si proprietari interesati de cele mai bune solutii pentru casa lor. Depasindu-si cu mult scopul promotional, ghidul Weber aduna sfaturi tehnice pretioase, care de obicei ‘se fura’ de la meseriasi, despre diverse probleme cu care un constructor/proprietar se confrunta zilnic.

Editia 2015 este, in opinia noastra,cea mai buna de pana acum si cuprinde solutii pentru probleme legate de:

1. Termoizolatii

2. Placari ceramice

3. Finisaje pentru pereti

4. Solutii pentru zidarie si tencuire

5. Egalizare pardoseli

Am spus-o si o repetam : ca si constructori, ne dorim clienti informati, care detin toate datele pentru a face alegerea cea mai trainica pentru casa lor. Calitatea materialelor dar si punerea in opera sunt de egala importanta in realizarea unei lucrari corecte. Incurajam proprietarii sa spuna ‘nu’ meseriasilor care realizeaza lucrari ‘dupa ureche’ si sa se intereseze despre portofoliul constructorilor si garantia pe care acestia o pot oferi lucrarii.

Acestea fiind spuse, fie ca vreti sa va construiti sau sa va renovati casa, fie ca sunteti constructor si cautati solutii, ghidul Weber 2015 va asteapta la depozitul nostru. Luati-l acasa, este GRATIS!

Pentru constructii ca la carte,

Echipa EAST POINT