Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul East Point reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos si va obliga la acceptarea acestora.

 

Orarul de functionare

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-18, de luni pana vineri, si intervalul 8-13 in zilele de sambata.

Comenzile plasate in zilele de duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

O data lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic ) precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

SC EAST POINT SRL – toate drepturile rezervate

Prezenta notă juridică stabileşte condiţiile şi termenii de utilizare a paginii de internet disponibilă la adresa www.east-point.ro (denumit în continuare „Site-ul”).

  1. Proprietar: Proprietarul Site-ului este SC EAST POINT SRL (denumit în continuare „Societatea”). Scopul acestui Site este de a furniza informaţii despre soluțiile și serviciile EAST POINT.
  2. Raspundere: Acest Site intenţionează doar să ofere informaţii şi nu constituie o ofertă comercială astfel cum este definită de Codul Civil. Societatea va depune toate eforturile pentru a se asigura că informaţiile publicate pe Site sunt actualizate şi exacte, dar nu poate fi trasă la răspundere pentru acţiunile întreprinse pe baza acestor informaţii. În special, Societatea nu va fi răspunzatoare pentru prejudicii care recurg din utilizarea acestor informaţii sau folosirea acestor infomaţii ca informaţii de bază. Riscul asociat cu utilizarea acestui Site revine exclusiv utilizatorului Site-ului. Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul informaţiilor şi datelor publicate, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor Site-ului. Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru site-urile externe către care se stabilesc legături. Societatea nu acceptă nici o răspundere pentru informaţiile aparţinând unor terţe părţi.
  3. Continut: Continutul publicat pe Site-ul EAST POINT, are caracter orientativ si reprezinta informatii despre produsele comercializate de acesta. Imaginile produselor sunt afisate cu titlul de prezentare, iar produsele comandate pot fi diferite sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate. EAST POINT intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul de a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.
  4. Proprietate intelectuala:Toate drepturile asupra Site-ului, inclusiv asupra conţinutului acestuia, grafica şi elementele textuale, planul general şi alte componente sunt rezervate şi sunt proprietatea exclusivă a Societăţii, cu excepţia cazului în care nu se prevede altfel. Utilizarea conţinutului Site-ului nu determină dobândirea de către utilizatori a unor drepturi asupra tuturor sau a unora dintre bazele de date care susţin Site-ul. Utilizatorul este autorizat să facă uz de aceste informaţii în limitele permise de legislaţia în vigoare, în special de prevederile Legii nr. 8/1996 cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe, astfel cum a fost modificată ulterior Legea Concurenţei nr. 21/1996, astfel cum a fost modificată şi Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora. Reproducerea, modificarea, transmiterea, copierea, distribuirea şi republicarea întregului sau a unei părti a acestui Site în scopuri comerciale şi fără acordul prealabil scris al Societăţii sunt strict interzise, sub rezerva unor circumstanţe excepţionale prevăzute de legislaţia în vigoar

 

Limitarea raspunderii

EAST POINT nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor Site-ului (ex. defectiuni la reteaua de internet).